Aktualno

Spletno izobraževanje o varstvu zelenjadnic

KGZ Ljubljana, Oddelek za kmetijsko svetovanje v sodelovanju s sodelavci KIS, OVR vabi na spletno izobraževanje o varstvu zelenjadnic. Program izobraževanja z naslovi predavanj in podrobnejšimi informacijami najdete v priloženem vabilu.

Preberi več

11. Zelenjadarske urice

Vabimo vas na Posvet JS v vrtnarstvu 11. ZELENJADARSKE URICE, ki bo v torek, 19. januarja 2021 na spletni strani Javne službe v vrtnarstvu (https://vrtnarstvo.javnasluzba.si/). Program posveta najdete v vabilu.

Preberi več

Novosti na spletni strani

Obveščamo vas, da smo na spletni strani objavili smernice za varstvo korenovk in oljnih buč ter z njimi povezanih škodljivih organizmov. Vabljeni k obisku in branju vsebin.

Preberi več

Lombergarjevi dnevi 2021

V okviru Lombergarjevi dni, ki jih organizirajo na Kmetijsko gozdarskem zavodu Maribor, bodo tudi letos obravnavali različne tematike s področja vinogradniške, poljedelske in sadjarske pridelave in ...

Preberi več

Posvet o jagodi 2021

Vabimo vas na 20. posvet o jagodi, ki bo potekal 25.11.2021 s pričetkom ob 16. uri. Posvet bo potekal preko spleta, za udeležbo je potrebna predhodna registracija. Vse podrobnosti in program posveta najdete na povezavi.

Preberi več
1 2 13